Har ni tankar om Er Tank, fråga oss!

 073 059 20 23

Våra tjänster

"Vi har din tank i åtanke."

Lars - NorrDemontering

Har du tänkt att såga ner oljetanken själv? Det finns mycket att tänka på, framförallt riskerna med att hantera verktyg, olja, stora plåtbitar och brandfara. Samt den tid det tar, dels att tömma tanken, men även sanera den innan du slutligen skall börja kapa ner den. För att att inte tala om jobbet med all plåt.


En normalstor tank om 3 kubikmeter/3000L väger ca 400 kg i plåt. Det är kvar ca 100L i botten, det som oljebrännaren ej sugit upp.

Försäkring gäller ej eller delvis om du sker en olycka då du själv skall kapa ner oljetanken!


Ett annat alternativ är att anlita oss och samtidigt

nyttja ROT avdraget!


NorrDemontering jobbar framförallt med demontering av oljecisterner där vi jobbar med hela processen från tömning av oljetankar oavsett hur mycket det är kvar, vidare till sanering och rengöring med miljömedvetna produkter som absorberar och neutraliserar olja.

Vi demonterar tanken på ett snabbt, säkert och professionellt utan vare sig gnista eller rökbildning.

Vi deponerar hos auktoriserade samarbetspartner som samtliga uppfyller det miljökrav och riktlinjer som råder.


Du kommer knappt märka att vi har vart där, förutom att det är mer utrymme där oljetanken tidigare stått.


Tänker du oljestänk, röklukt eller brandfara?

Vi har tagit fram rutiner där vi så gott som jobbar 100% utan oljestänk på golv eller väggar. Eventuell olja tar vi bort med miljögodkända saneringsmedel. Vi jobbar med verktyg som varken har gnista eller rökbildning samt gör alltid en riskbedömning innan vi påbörjar arbetet.

Vi har alltid med oss brandskydd och är entreprenad & ansvarsförsäkrade, allt för er trygghet!


Vi har licens i Heta arbeten, fallskydd, lift utbildning samt Skotta säkert.


Då vi kapat ner en tank deponerar vi spillolja, slagg samt absorbersingsmedel som Farligt avfall via lokala återvinningsstationer. Vi utfärdar alltid ett s.k skrotintyg för den berörda kommunen.


Vi jobbar både mot dig som är privatperson, företagare eller fastighetsägare. Vi tillämpar fasta priser utifrån kubikmeter på oljetanken. Vi lämnar alltid kostnadsfri offert.

Finns dessutom tanken eller oljepannan belägen i Piteå, Luleå, Älvsbyn eller Skellefteå genomför vi kostnadsfri förbesiktning.  

Är du företagare eller Fastighetsägare?

Kontakta oss på formuläret!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt. Du kan även nå oss på tlf 073 059 20 23! Du kan också nå oss på tlf 073 059 20 23!

Oljetank privat

Har du en oljetank i källaren, garaget, förrådet eller pannrummet som tar onödigt stort plats?

-Visst kan du göra något roligare med utrymmet? Du kanske tänker bastu, relax, tvättstuga eller förråd?

Med över hundra nermonterade villtankar tar NorrDemontering ut oljetanken snabbt, effektivt och professionellt!

Oljetank fastighetsägare eller företag

Har ni en oljetank eller oljecistern i fastigheten som tar upp onödig plats som kan användas till så mycket annat? Finns det en oljecistern som är nergrävd utanför fastigheten?

NorrDemontering har erfarenhet av större cisterner från 10 KBM och uppåt, oavsett om dom är inomhus eller nergrävda utomhus.

Är ni en styrelse som skall ta beslut?

-Begär in en offert och arbetsbeskrivning från NorrDemontering!

Oljepannor

Står den gamla oljepannan kvar efter installation av det nya värmesystem? Har du börjat skruva ner den eller kapa upp den men inser att det går tungt?

Vi har erfarenhet av både styckning och förflyttning av pannor. Oavsett om den har spelat ut sin roll i det privata hemmet eller i den större fastigheten tar vi ner den. När vi sågar ner pannor använder vi alltid miljöburk/luftburk för att minimera spridning avstoft. Vi täcker för känsliga områden såsom fjärrvärmeskåp, nytt värmesystem etc. 

Övrig demontering?

Har ni en något som behöver rivas? Allt från växthus till gamla förråd och hus. Vi river, sorterar, fraktar bort och deponerar!

Kontakta oss för konsultation!