Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Har ni tankar om Er Tank, fråga oss!

 073 059 20 23

Om oss - NorrDemontering

NorrDemontering jobbar med tömning, sanering, demontering samt deponi av oljetankar och oljecisterner. Vi demonterar även oljepannor samt utför annan form av demonteringsarbeten.

NorrDemontering grundades i början 2016 med tanken att tömma Norrland på gamla oljetankar som både tar onödig plats men också kan vara en miljöfara.

Vi jobbar från Kiruna i Norr till Sundsvall i söder men tar mot förfrågningar från hela landet!


Vårt team

Mästare i att hantera en tigersåg och luktar brännolja bakom öronen!

Lars​

Grundare

Med en idé som tog form när vi tog ner den första oljetanken i min egen källare i huset där jag bor. Där föddes en tanke och några blocket annonser senare var vi igång. Nu hundra tankar senare är jag fortfarande lika förtjust i att se resultat när oljetanken är nerskuren och kvar är ett utrymme för så mycket annat. Och framförallt all positivt från kunderna när väl oljetanken är borta!

Ida

Medarbetare

En arbetsmyra som kör på in i det sista och som bidrar med support och motivation men framförallt arbetsglädje! Ida bangar aldrig på att rycka in med kloka ord eller hårda muskler! Få plåtbitar är för tunga.

Martin

Medarbetare

Martin jobbar med tigersågen, rondellen eller plasman som om han inte gjort något annat!
Bidrar med muskler och stål!
0